Kulübün Tanımı

Bilgisayar kulübü öğrencilerin derslerde öğrendiklerinden farklı olarak bilgisayar dünyasında sıkça karşılaşabilecekleri programları kullanma ve bu programlar ile ürünler ortaya koyabilmelerini hedeflemektedir.

Kulübün Amacı

Bir web sitesi hazırlanırken hangi programlara ihtiyaç duyulur? Nasıl kullanılır ve yapılan site internette ne şekilde yayınlanır, internette surf yapmanın incelikleri ve belirli internet programlarının kullanımını sağlar.

Öğrencilerimiz okulumuzdan mezun olduklarında iyi birer bilgisayar okur yazarı olabilmek, içinde bulunduğumuz bilgi çağında teknolojiye hakim olabilmek ve günlük yaşantınızda bilgisayardan en üst düzeyde faydalanmalarıdır.

Kulübün Etkinlikleri

I. Kademe Kulüp öğrencilerine on parmak yazı yazma, programları iyi derecede kullanabilme, problemleri çözebilme ve algoritma kurabilme becerileri kazandırmak.

II. Kademe Kulüp çalışmaları; Kendi tasarımlarıyla birer web sitesi oluşturarak günümüz teknolojisi çağında kendini keşfederek İstenilen boyutlarda ve özelliklerde animasyon, buton ve site yapmak. İstenilen özelliklerde resim düzenleme, üretilenleri Frontpage programında birleştirme ve bir şahsi web sitesi üretmek.