YÖNETİM

• Saadettin GEN
    (Yönetim Kurulu Başkanı)

1947 tarihinde Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da başarıyla tamamlayan Saadettin GEN üniversite öğrenimine İstanbul’da devam etti. Üniversite öğrenimi sırasında Kuyumcu Saadettin adıyla, babasından aldığı bayrağı daha ileri taşımayı amaç edinerek 1968 tarihinden itibaren kuyumculuk mesleğini devam ettirmektedir. Bu tarihten itibaren en kaliteli çeşitleri rekabetçi fiyatlarla müşterilerine sağlamak amacı ile bünyesinde üretim yapan birçok atölye kurarak kuyumculuk sektöründe Çukurova Bölgesinin lideri konumuna gelmiştir. Temel felsefesi dürüstlük ilkesine dayanan Saadettin GEN, TSE garantisi ve tescilli alarak “GEN” markası ile kuyumculuk sektöründe uzmanlaşmıştır. Aynı zamanda inşaat ve eğitim alanlarında da birçok yatırımı bulunan Saadettin GEN 1991 tarihinden itibaren okulumuzun ortakları arasına katılmıştır ve 2008 yılından beri de yönetim kurulu başkanımızdır.

• Bayram AYCAN AKTÜRK
    (Yönetim Kurulu Başkan Yrd.)

1979 Adana doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Adana Özel Akdeniz Okullarında tamamladı. Okulumuz kurucularından Aydın Aktürk'ün 1998 yılındaki vefatından dolayı aynı yıl Akdeniz Okulların'da aktif olarak göreve başladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Birçok sempozyum ve seminerlere katıldı. M.E.B onaylı bilgisayar, ingilizce sertifikası aldı. ADSİAD-ÇUGİAD FenerBahçeliler Derneği üyesi. Evli ve iki çocuk babası.

• Sevinç GEN
    (Şirket Müdürü)

1983 tarihinde İzmir’de doğdu. 2006 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi “İşletme” ve “Uluslar arası Ticaret ve Finansman” bölümlerinden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesinde “Finansman” mastırı yaptı. Üniversite öğrenimini İngilizce eğitim diliyle tamamlayan Sevinç GEN, bunlara ek olarak birçok kişisel gelişim eğitim ve seminerlerine katılarak mesleki gelişimini sürdürdü. ISO 9001 İç Denetçi Eğitimi, Zamanı Kullanma Teknikleri, Etkili İletişim Teknikleri ve Kariyer Yönlendirme Eğitimi bunlardan bazılarıdır. Özel Akdeniz Okullarından Önce Vestel Elektronik’te İthalat Elemanı ve Mayr Melnhof Graphia’da Satış-Finansman uzmanı olarak görev yapan Sevinç GEN böylece kurumsal şirket kültürü ve üç yıllık iş deneyimi edinmiştir.  2010 yılında Akdeniz Koleji yönetiminde Şirket Müdürü olarak göreve başlayan ortağımız aynı zamanda okulumuzun Finans Bölümünün de yönetimini üstlenmiştir.

• Serkan DEĞİRMENCİ
    (Kurucu)

Adana otomotiv sektörü duayenlerinden Sezai Değirmenci’nin oğlu Serkan Değirmenci 21.10.1979 yılında ailenin ikinci erkek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İlk ve orta öğrenimini Adana Özel Akdeniz Okullarında tamamladıktan sonra öğrenim hayatına Çukurova Üniversitesi İktisat bölümünde devam etmiştir. Genç yaştan itibaren DÖRTLER GRUP şirketlerinde (Dörtler Motorlu Araçlar Ltd.Şti, Dörtler DNMK Marketçilik, Değirmenci Otomotiv Ltd.Şti, Dörtler Nakil Vasıta Ltd.Şti, Eterna Yayıncılık, Dörtler İnşaat, Fam Çukurova Ltd.Şti) yönetici olarak ticaret hayatına devam etmektedir.