28 yıl önce bugün toprağa bir fidan diktik. Diktiğimiz bu fidanın yıllar içerisinde güçlü ve köklü bir çınara dönüşmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Okulumuz, güçlü bir çınara dönüşürken eğitim-öğretim kulvarında aklımızın yanına yüreğimizi de alarak yürüdük. Bu yolda Atatürk'ün ilke ve inkılâplarını, çağımızın getirdiği yenilikleri kılavuz edindik.

Özel Akdeniz Okulları olarak misyonumuz, kendisine, ülkesine, insanlığa yararlı; geleceğe katkı sağlayabilecek gençler yetiştirmektir.

Yenilenen ve giderek güçlenen vizyonumuz ile güvenilir, verimli, akılcı ve bilimsel bakış açısıyla ülkemizin eğitim sistemine olumlu katkılar sağlamayı amaçlıyoruz.

Özel Akdeniz ailesi olarak sürdürdüğümüz yolculuğumuzda dimdik ayakta durarak Adana halkına eğitim-öğretim alanında başarılarımızla güçlü ve sönmeyecek bir meşale olmamıza katkı sağlayan tüm öğrenci, veli, öğretmen ve yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; 2015-2016 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla
Doğum Günümüz Kutlu Olsun.