5. sınıf öğrencimiz İlayda Elif Karcıoğlu, MMO { Makine Mühendisleri Odası ] Adana Şubesi'nce organize edilen satranç turnuvasında 12 yaş kategorisinde üçüncülük elde etti.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği satranç turnuvası yaş kategorisined değerli öğrencimiz İlayda Elif Karcıoğlu 2. Olmuştur.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Öğretmenler Günü satranç turnuvası bayanlar kategorisinde öğrencimiz İlayda Elif Karcıoğlu birici olmuştur.

M.E.B. Satranç il birinciliği satranç turnuvası küçükler genel kategorisinde yarışan öğrencimiz İLAYDA ELİF KARCIOĞLU genelde 2. kızlarda 1. dereceyi kazanmış kupa ve madalya ödülünü almıştır. ayrıca M.E.B Türkiye satranç şampiyonasına okulumuzu temsilen katılmaya hak kazanmıştır.

Hafta sonu Real'de Yapılan Satranç Tunuvası'nda okulumuz öğrencisi Burak EKER 2. olmuştur.

Mersin'de düzenlenen eczacılar odası satranç turnuvasında öğrencimiz İlayda Elif Karcıoğlu 2. olmuştur.

Diğer Başarı ve Ödüller