01/09/2017

Özel Akdeniz Okulları olarak ana sınıfından başlayıp liseye kadar devam eden ve bugün itibariyle 31.yılımızı kutladığımız eğitim-öğretim hayatımızda başta Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, ailesine , ülkesine , kendisine karşı sorumlu , geleceğe hazır , yeniliklere ve araştırmaya açık , kültürlü bireyler yetiştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.Geride bıraktığımız çeyrek asrı çoktan geçmiş eğitim-öğretim hayatımızda ülkemize ve geleceğimize en faydalı geri dönüşümün ancak nitelikli eğitim ile mümkün olacağının idraki ile hiçbir emek ve fedakarlıktan kaçınmadık.Kurumumuza hayat verirken çatımız altında buluşan evlatlarımızı yarınlara hazırlarken onları tek yönlü değil ; akademik, sosyal, sanatsal , fiziksel , bilimsel ve değerler eğitimi ile donanmış nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi hedefledik .
Özel Akdeniz ailesi olarak 1 Eylül 1987'den beri yılmadan devam ettiğimiz eğitim-öğretim yolumuzda Atamızdan aldığımız inanç ve güç ile sönmeyen bir meşale olmamıza destek olan bütün velilerimize , öğretmenlerimize , yol arkadaşlarımıza ve tüm Adana halkına teşekkür ediyor , saygılarımızı sunuyoruz.2017-2018 eğitim - öğretim yılında da her zaman olduğu gibi başarı ve güzellikleri paylaşmayı temenni ediyoruz.