Yeni Eğitim-Öğretim Yılı

22/09/2018

Değerli Adana halkı ;

Özel Akdeniz Okulları olarak bugün itibariyle 32 yılını geride bırakan  köklü geçmişimiz , başarılarla dolu tarihçemiz  ,  güçlü akademik programımız  , geniş  olanaklarımız, donanımlı eğitim kadromuz , özverili çalışanlarımız , okulunu seven öğrencilerimiz ve sizlerle birlikte  yeni bir eğitim-öğretim yılına değişmeyen heyecanımız ve isteğimizle başlıyoruz.

1 Eylül 1987’de kuruluşumuzdaki temel ilkeler doğrultusunda  akademik ve sosyal alanlardaki başarılarımız ile her yıl güçlenmekteyiz.Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yolunda ona ve ilkelerine bağlı , ilerici , laik , özgür düşünen , araştıran yarınlarını bekleyen değil ; geleceğini programlayan  , ne yapmak istediğini bilen

hedeflerine emin adımlarla yürüyen  , sadece Adana için değil ülkesi için çağa adını yazdıracak nesiller yetiştirme ilkelerimizden ödün vermeden aynı zamanda farklılıkları kucaklayan eğitim anlayışımıza sizlerden aldığımız güç ile bundan sonra  da devam edeceğiz.

Öğrencilerimizin her alandaki yeterlilik yetkinliklerini geliştirdiğimizi , bireysel ve sosyal farkındalıklarımızı güçlendirdiğimizi ,  öğrencilerimize evrensel bakış açısı kazandırdığımızı gördükçe eğitim sektörüne imza atmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz.

Başarılarımızı daim kılmanın sorumluluk bilinciyle ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Eğitimde heba edilecek tek bir birey dahi yoktur.’’  sözünün derin anlamını kavramış olarak sürekli yenilenen dünyanın , teknoloji ve çevre koşullarının ışığında temel ilkelerimizden ödün vermeyerek başarı geleneğimizi  devam ettirmek en önemli hedefimizdir.

İddialı , köklü , yenilikçi , sürekli gelişen kalitemiz , başarı geleneğimiz  ve verdiğimiz  güvenle 32 yıldır eğitim yuvası olmanın mutluluğunu yaşıyor ; yeni eğitim-öğretim yılının güzellikleri paylaşarak geçmesini temenni ediyoruz.

Sevgi , ilgi ve güvenle…

ÖZEL AKDENİZ OKULLARI